Literatura

czuję (wiersz)

rasta

poczułam, napisałam

 

Sama/ Strach/ Zimno/
pamiętam [[Bijące ciepło Twych oczu-" chodź tu "]]

Nie jestem- ja czuję
Potrzebuję

Pokaż mi niebo! Odkryj mnie! Oddychaj mną!

Jesteś jedyną myślą, jedynym marzeniem i snem, jedyną MNĄ!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
urughai
urughai 19 czerwca 2008, 08:44
Uwielbienie peel`a do samej siebie - rzadko takie traktowanie siebie jest dostrzegane...............jeżeli wersy dobrze oczywiście pojąłem.............lecz czegoś mi brak -nie wiem czy te ukośniki, nawiasy - wykrzykniki i duże litery są potrzebne...............można To zbudować inaczej zachowując przekaz...............Serdecznie Pozdrawiam!
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 19 czerwca 2008, 10:53
Ojej, ojej. Co to za robaczki w tekście? Zresztą i tak niewiele tutaj wartościowego wiersza.
Marek Dunat
Marek Dunat 19 czerwca 2008, 11:32
oj, oj . przy nawet najlepszych chęciach nie jestem w stanie powiedzieć nic dobergo - nawet ,że sie starasz.
przysłano: 18 czerwca 2008 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca