Literatura

zjawiska (wiersz)

menzi

 

różne zjawiska się szerzą np. ja - w biodrach

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Zły Miś
Zły Miś 24 czerwca 2008, 10:48
ja rozumiem, debiut itd, ale co to ma być? sekwencja?? pogadaj z jaqintem, on umie pisać takie krótkie żartobliwe formy. Tobie kompletnie nie wyszło, to na pewno nie jest poezja, ani nawet nic pochodnego. Szczerze mówiąc zdziwiłem się, gdy zobaczyłem Twój wiek. Takie coś to może wstawiać dwunastolatka. Oczekuję czegoś więcej, może następnym razem.
Wystawiłbym ocenę, ale nie ma sensu.
menzi 24 czerwca 2008, 11:23
och, troche humoru. owszem to nie jest poezja - po prostu obudzilam sie z tym zdaniem. tu trzeba tylko mrugnac okiem, bez analizy;)
hayde
hayde 24 czerwca 2008, 11:25
no cóż, może na opis na gg się nadaje, ale jako poezja? hm.. nie bardzo.
Zły Miś
Zły Miś 24 czerwca 2008, 14:18
ale spróbujesz napisać coś, co możnaby jednak przeanalizować ? :)
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 24 czerwca 2008, 14:23
a ja Cię w jakimś stopniu rozumiem. Mi też czasem w głowie wybłyskują jakieś zdania i sentencje, ktore natychmiast nabierają osobistego charakteru i czasem lubię się nimi dzielić z innymi. Poezja to rzeczywiście nie jest... choć pisywałem już krótsze - dwuwyrazowe wiersze. Taki króciak musi mieć swój czas... podany na zmiętoszonej karteczce w tłumie wibrujących ciał na koncercie, może być najpiękniejszą poezją, łączącą ludzi na lata... eh, dosyć wspominków. pozdrawiam.
menzi 24 czerwca 2008, 14:39
złymisiu - dluzsze formy juz stoja w poczekalni czekajac na analize;)
domnul Mandibur - w rzeczy samej - to bylo wlasnie to - mysl, ktora zjawiwiszy sie znikad musiala zostac wypowiedziana na glos...to jak nieodparta chec poprawienia krzywo wiszacego obrazu;)
ew
ew 24 czerwca 2008, 16:35
weź tę myśl do kieszeni i oprzyj na niej wiersz a potem nam go wklej, warto.
przysłano: 24 czerwca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca