Literatura

Jestem psem. (wiersz)

Jacek911119N

Jestem psem.

Tak jestem psem.

Zawsze tylko.

Szczekam.

Pies. Szczeka.

Jestem psem.

Dbam tylko o swój ogon.

Jak pies.

Jestem psem.

Jestem uzależniony od ludzi.

Jak pies.

Jestem psem.

Moim postępowaniem kieruje instynkt.

Jak psem.

Jestem psem.

Z utęsknieniem czekam aż ktoś wyciągnie rękę aby mnie pogłaskać

Jak pies.

Jestem psem.

Jestem wolny jak pies.

Zamykany w mieszkaniu przez 8 godzin znużony.

Jak pies.

Jestem psem.

Kiedyś byłem wilkiem.

Byłem dziki, nieokiełznany.

Teraz jestem psem.

Posłusznym psem.

Psem który niema odwagi zaszczekać w obronie .

Liczę na laskę..

Jak pies.

Jestem psem...

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 26 czerwca 2008, 19:06
zwierzenia uległego na czacie bdsm? co to mam być ? na jaką laske ten pies niby liczy ? :/
estel
estel 26 czerwca 2008, 19:09
No.
Zrozumiałam.
Jak pies.
Jesteś psem.
A teraz pokaż nam wiersz.

Z tą laską to piękna literówka. :)
przysłano: 26 czerwca 2008 (historia)

Inne teksty autora

Jestem!
Jacek911119N

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca