Literatura

układ limbiczny (wiersz)

smokooka

łudzące zrozumienie
poblask przyjaźni
niezła zabawa
ostre wkurwienie
nadwrażliwi recenzenci życia

 

a ja lubię włożyć obie dłonie delikatnie
w twoje mięciutkie włosy
wpić usta w słowa których nie wypowiedziałeś
usłyszeć zdławiony językiem jęk

 

kawa seks papieros kawa
trzeci dzwonek
w pół długości dymka
jestem
nie będzie mnie też jakiś czas

 

a ja lubię palcami chłonąć kruchość
zaskakującą jak gładkie pośladki
mieszczące się w dłoni
w skupieniu odkrywam zmysłowość

 

tyle jest do gonienia
nieznośnie umykając w pół
słowa kadru
myśli czy łzy
zawsze noszę zegarek

 

a ja lubię rumieniec na twarzy
kiedy zdobędę się na brawurę i poczuję
ostro za włosy w silnym uścisku dłoni
potężne kolejne zaskoczenie

 

wieczór już noc
niebo nic nie romantyczne
bez pożądania szyjka
tylko oschła już pusta
nie rżnięta gwintem

 

a ja lubię niepowtarzalne figury
powiew ostatniego westchnienia na policzku
pojawiające się echem fantazje
windą jadąc już w jutro

 

i znów
łudzące zrozumienie

 

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
hayde
hayde 14 lipca 2008, 13:52
mam tylko jedno "ale" - żeby te włosy nie były "mięciutkie". zdrobnienie jakoś za bardzo odstaje.
ew
ew 14 lipca 2008, 17:15
tylko nie opuszki , błagam !!!!
smokooka
smokooka 14 lipca 2008, 17:43
Wstrzymam się póki co przed zmianami :) ale nie mówię, że się nie zastanowię :)
Latte
Latte 14 lipca 2008, 18:18
Smokooka palce będą lepsze;) mówię Ci:)
smokooka
smokooka 14 lipca 2008, 20:29
zmieniłam na wielkie paluchy moich stóp :D
Marek Dunat
Marek Dunat 15 lipca 2008, 08:58
boszzzz. :/ ależ się paniusia rozgadała. 2,4,5 niepotrzebna . bez nich byłoby lepiej . ja rozumiem ,że gra wstępna , ale po co pozorne ruchy ?
przysłano: 14 lipca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca