Literatura

otworzyć umysł (wiersz)

smokooka

tylko mi tu do avatara nie nawiązywać :D:D:D

 

nie uważam
żeby to co nade mną
miało przejrzystą strukturę
choć nie miało powodu by się zaplątać
za krótkie mam włosy

 

nie sądzę
żeby tafla przede mną
mogła obiektywnie odpowiedzieć
chociaż dźwięczy jednoznacznie
gwałcona zbyt szczerym spojrzeniem

 

twierdzę jednak
żeby proch co we mnie
słyszeć zechciał zadane myśli
bodaj po raz pierwszy muszę
zamknąć usta


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
adamladzinski
adamladzinski 21 lipca 2008, 09:00
Dorwałem się do kompa i rozdzielam na prawo i lewo, tym razem na prawo...
Zły Miś
Zły Miś 21 lipca 2008, 16:04
poprawny wiersz, jednak po raz kolejny nie zachwyca. Ale publikacji mówię tak.
ew
ew 21 lipca 2008, 19:06
Bardziej niż nie zachwyca , do mnie nie przemawia w ogóle, ale warsztatowi niczego zarzucić nie mogę.
przysłano: 21 lipca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca