Literatura

twoja ciemna strona (wiersz)

hipiska

życie boli, czasem nawet za bardzo...
po ciemnej stronie życia
nie czeka na ciebie zbawienie
nie ma szczęścia i raju
nie ma twego zbawienia

śmierć zabierze cię szybko
jednym ukłuciem w rękę
nic nie będzie boleć
bo jesteś juz przyzwyczjony

teraz tylko czekaj
na nowe zbawienie
może będzie fajnie
a może być tylko cierpienie

nie patrz się teraz w górę
nie przełykaj śliny
całe przecież życie
miałeś na te kpiny

nie ocieraj łez
nie pozwól aby ujrzały świat
przecież miałeś życie
całe 27 lat

słaby 11 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 listopada 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca