Literatura

cicho (wiersz)

domnul Mandibura

pamiętasz wszystkie kształty chmur

naszego nieba

moja ty liczykrupo wielka nieobecna

a ja pamiętam wszystkie kształty

twoich piersi - przynajmniej te

mojego autorstwa

 

całujesz mnie w pięty

a to przecież nie

biskupie sygnety

 

dobrze jest mieć cię

blisko

gdy mi rzęsy

swoimi zamiatasz

 

kładź się

wygrałaś przetarg na orgazm


dobry+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Latte
Latte 22 lipca 2008, 09:38
no no :)
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 22 lipca 2008, 09:40
no co, no co?
Latte
Latte 22 lipca 2008, 09:47
No bo mi sie tak podobało ;), że mnie zatkało i nie wiedziałam co napisać..., no co :P
punkleks
punkleks 22 lipca 2008, 09:52
Esencjonalne, eterytyczne, ekscytujące. Ekstaza!
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 22 lipca 2008, 10:03
o kurczę, kleksie... myślałem, że to jest raczej chłodne w wyrazie, ale dzięki
Marek Dunat
Marek Dunat 22 lipca 2008, 10:16
rutyna. dobre. :)
całujesz mnie w pięty

a to przecież nie

biskupie sygnety - za to masz zieleńszego słupka . za resztę pomarańcza . reasumując wychodzi zielony.
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 22 lipca 2008, 10:17
chojniście panie
Zły Miś
Zły Miś 22 lipca 2008, 10:40
dobre te pięty, faktycznie. I całość wcale nie odstaje.
Jaqint
Jaqint 22 lipca 2008, 11:48
Dzisiejszy program sponsoruje literka L. Jak liczykrupa. :)
Latte
Latte 22 lipca 2008, 11:49
Dobrze że nie L jak Latte ;)
joan
joan 22 lipca 2008, 11:54
puenta świetna:)
jolene
jolene 22 lipca 2008, 18:00
no
ew
ew 22 lipca 2008, 20:01
a mi sie spodobało normalnie :)
przysłano: 22 lipca 2008 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca