Literatura

krótki miedzi pęd (wiersz)

domnul Mandibura

wczoraj na rogu Piłsudskiego i Świdnickiej

ruda biegła

włosów ognisko

niszczycielsko trawiło

ośle spojrzenia

zaskoczonych mężczyzn

 

białe łydki

połyskiwały nam

jeszcze długo po tym

jak zniknęła za rogiem

 

a skąd to

a jak

pytaliśmy niemo


wyśmienity 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
punkleks
punkleks 23 lipca 2008, 13:50
Na rogu, powiadasz pan...
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 23 lipca 2008, 14:34
nie inaczej
Marek Dunat
Marek Dunat 23 lipca 2008, 15:00
świetne . :) czasami człowiek może się ucieszyć byle pierdułka . uśmiechnąłem się wierszykiem Twoim . w sam raz na taki lejący , chłodny dzień .
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 23 lipca 2008, 15:13
cieszę się szczerze
Zły Miś
Zły Miś 23 lipca 2008, 18:23
mnie też uśmiechnął. Niech uśmiechnie też innych.
ew
ew 23 lipca 2008, 18:26
sympatyczne zaniemówienie oczu patrzących zrobiłeś , ładnie zrobiłeś.
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 23 lipca 2008, 19:33
miło
joan
joan 23 lipca 2008, 21:13
:)
Anna Nawrocka
Anna Nawrocka 23 lipca 2008, 23:10
a podobno wolą dlondie ha! kłamczuchy
tajemnica
tajemnica 23 lipca 2008, 23:50
migawka, jak kilka klatek w aparacie :)
powiem prosto - podoba mi się.

PS. nancy, ja dawno w to przestałam wierzyć ;) oni wolą siebie :>
;))
Latte
Latte 23 lipca 2008, 23:52
:) dziewczyny :) .... :D

ale ona była ruda i se poszła.... no wiecie rude to wredne... Wybacz Ew:)
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 24 lipca 2008, 08:46
nie poszła, tylko pobiegła
przysłano: 23 lipca 2008 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca