Literatura

przez was (wiersz)

GWIAZDA

A więc nie oceniajcie tego wiersza na 0 bo to są moje myśli które głębią się bez końca

  Przez was płaczę cierpie,

  Przez wasze słowa sprawiły mi udrenkę,

  Żyć trudno mi,chwile smutne powracają bez końca,

 Wiesz ża mnie ranisz??

 Czy każdy zastanawia się zanim coś powie?

  Nie......

  Sama też nabroiłam.... lecz ja was wszystkich przeprosiłam.Embarassed

 

 

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
tryptyk
tryptyk 26 lipca 2008, 11:53
Droga Gwiazdo. Uważam, że wstawianie w komentarzu prośby o nieocenianie tekstu źle, jest niezwykle infantylne. Wiersza tu nie ma. Nic na to nie poradzę i uwierz, że zastanowiłam się zanim to napisałam. To nie jest portal, na którym każdy może się zwierzyć ze swoich myśli. Tutaj liczy się również forma.
Jesteś bardzo młodą osobą, co nie zwalnia Cię z przyjmowania krytyki z pokorą, jeżeli już decydujesz się pokazać swoją twórczość szerszej publiczności. Jeżeli nie jesteś w stanie przyjąć szczerych, obiektywnych opinii, pisz owszem, jak najwięcej, ale może poczekaj z pokazywaniem swoich tekstów szerszemu gronu czytelników, lub poszukaj portalu, który w początkowej fazie Twojego pisania, pomoże Ci się rozwinąć. Czytaj jak najwięcej docenionych poetów i zobacz jak przekazują, to co przekazać chcą.

A przede wszystkim, sprawdzaj tekst pod względem poprawności ortograficznej i zastanów się czy popieranie przedstawionego nastroju emotką jest naprawdę konieczne.
Marek Dunat
Marek Dunat 26 lipca 2008, 15:30
ja nie ocenię . nie chcę by było Ci jeszcze bardziej smutno. nie ma tu wiersza. są tylko słowa i emocje. i błędy.
Zły Miś
Zły Miś 26 lipca 2008, 16:01
tak, niestety to tylko i wyłącznie blogowe, bądź pamiętnikowe zapiski.
mika
mika 19 sierpnia 2008, 10:31
a mi się podoba!
filozofkazAbdery 25 grudnia 2012, 10:35
Brak formy, jest treść młodej osoby, która boryka się z trudnościami- to zbyt mało. Pracuj nad językiem, ortografią, żeby pisać- trzeba mieć ku temu podstawowe narzędzia.
przysłano: 26 lipca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca