Literatura

+++ (wiersz)

mimbla77

kropla mroku

spłynęła w dół

zawisła na rzęsie

zobaczyłam w niej

zimną otchłań

spadając przeżarła mi serce


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
bajkonur
bajkonur 29 lipca 2008, 19:46
nic dla mnie. mrok, otchłań, przeżerane serce. nie dziękuję.
Michał Domagalski
Michał Domagalski 30 lipca 2008, 15:11
również: nie.
Dziękuję!
Marek Dunat
Marek Dunat 30 lipca 2008, 17:46
Przykro mi, naczytałem się takich wierszy z tym, że autorzy mieli około 14. lat. Możesz oczywiście pisać mrocznie, ale niech to nie będzie tania pisanina. Widzisz, publikując na forum wystawiasz wiersz na ocenę. Jeżeli nastawiasz się na róże słane do stóp - rozczarujesz się. Publikujesz, nie piszesz już tylko dla siebie. Czytelnik jest niezadowolony.

Magia poezji polega na niedopowiedzeniu, metaforyce (wyszukanej) lub ciekawym przesłaniu. U Ciebie jest kawa na ławę i koniec. Co ma z tego czytelnik? Nic, niestety. Jedna sugestia - broń Boże się nie zraź . Dwie jaskółki nie czynią wiosny jak i dwa sępy zimy.
przysłano: 29 lipca 2008 (historia)

Inne teksty autora

autobiografia
mimbla77

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca