Literatura

bez tytułu (wiersz)

Agatka ;p

Chciałam cię poznać.
Rękę wyciągnij, już bez słów
tylko popatrz najgłębiej w oczy
tak, żebym nie mogła się skupić na niczym innym.

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Zły Miś
Zły Miś 9 sierpnia 2008, 20:25
Droga Agatko. Niekonsekwentnie używasz interpunkcji, karmiesz czytelnika banalnymi zwrotami, nie masz koncepcji na poprowadzenie tekstu. Nie widzę czegokolwiek, co zmusiłoby do przystanięcia przy powyższym, czy bronieniu go.
adamladzinski
adamladzinski 9 sierpnia 2008, 21:47
Ale również na zjechaniu, dryg masz, za pięć lat, jeśli będziesz pisać, Michał będzie się szczycił, że to on recenzował Twoje pierwsze szlaki. Pracuj, długa droga przed Tobą ( i szkoła)
Tyle się musisz nauczyć,,,, . Gdy wytrwasz przez pięć lat.
Wyrzuć z tego tekstu zbędności, nie martw się, ja z tym też mam problemy.
ew
ew 10 sierpnia 2008, 14:48
czy Ty już wklejałaś kiedyś ten wiersz, Agatko? czy czytałam podobny u kogoś innego?
Zły Miś
Zły Miś 11 sierpnia 2008, 13:36
No cóż, trzeba podjąć jakąś decyzję, a nie widzę by wypowiedź ew przejawiała jakiekolwiek objawy aprobaty.
Brak tytułu, banał bijący po oczach. Żeby wiersz o miłości był dobry, musi być naprawdę wyjątkowy, bo tyle w tym temacie zostało już powiedziane.
Może następnym razem.
Agatka ;p
Agatka ;p 14 sierpnia 2008, 10:55
hm, wiersz był dłuższy. ale mówiono mi że gdyby zostawić przy pierwszej zwrotce był by lepszy.
no cóż, może to i faktycznie nie przypomina wiersza.. i tak będę próbować dalej ;)
przysłano: 9 sierpnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

bez tytułu
Agatka ;p
Plastikowe okna
Agatka ;p

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca