Literatura

Przełom - wiersz na konkurs 10 Lat Wywroty (wiersz)

Daniel Ziarkowski

 zbyt długo zwlekałem

i lata minęły

całe

teraz noc zapadła

klamka zapadła

i ja zapadam powoli

w sen

Ten Ważny Sen

to odległe światełko

latarni morskiej

możesz płynąć ze mną

ale musimy ruszać

zaraz


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 sierpnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

Myśli
Daniel Ziarkowski

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca