Literatura

Miłośc i Mój adres (wiersz)

mika

przeczytajcie

Miłośc Niejedno ma imię

Miłośc ma wiele odcieni

Najczęściej pojawia się wiosną

Choć czasem rozkwita w jesieni

  Strzelec wciąż nieustraszony

  Wysyła celne swe strzały

   Gdy grot przeszyje dwa serca

    Będą się wiecznie kochały

   Gdy ostrze przebije ci serce

   Postawi przed tobą pytanie

   Ach , co mi miłość przyniesie

   Cóż wtedy ze mną się stanie

 

 

Mój adres       

 

Pierwsze miejsce pod schodami, pokój razem ze szczurami<

Moje nazwisko poszło na pastwisko, a datę i rok

zjadł siedmiogłowy smok.    


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
mika
mika 23 sierpnia 2008, 16:40
czy napisac druga czesc krwi?
ew
ew 23 sierpnia 2008, 17:34
Przeczytałam sobie powyższe i przeczytałam sobie pierwszą część krwi, i wiesz.. ja proponuję , żebyś poczytała części czegokolwiek, a potem pisała części drugie, piąte i dziesiąte, dobrze ?:) Nie widzę jakiegokolwiek sygnału, że uda Ci się w najbliższym czasie napisać coś sensownego , ale próbuj , próbuj bez czytania, być może się mylę :)
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 23 sierpnia 2008, 21:29
: )
przysłano: 23 sierpnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

krew
mika

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca