Literatura

hm? (wiersz)

basia45

może zaryzykuję i coś opublikuję 

urządzę małą fetę by potem toaletę

objąć gorącym uściskiem

i puścić hen do morza bazgroły te moje wszystkie

zapomnieć o nich na chwilę

gdy czasu upłyną mile

znów chwycić za długopis

i palnąć jakiś opis

gdy zastanowię się chwilę

może zaryzykuję

i coś opublikuję


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Michał Domagalski
Michał Domagalski 7 września 2008, 20:35
MOże...
Marek Dunat
Marek Dunat 7 września 2008, 23:31
raczej nie tym razem . ;/
Michał Domagalski
Michał Domagalski 8 września 2008, 09:58
MOŻE następnym...
basia45 15 września 2008, 21:37
dzięki,że przeczytaliście.Na zachwyty nie liczyłam:))Ale MOŻE następnym razem.pozdrawiam.
przysłano: 7 września 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca