Literatura

BŁEDNA ODPOWIEDZ (wiersz)

Sybi

i co wy na to?

napisalam piosenke odpiszcie mi co o niej myslicie

 

 

1pare razy szanse mialam

lecz jej nie wykorzystalam

gdy siedziales obok mnie i

tak slodko usmiechales sie ja ci w prost powiedzialam "NIE"

 

ref: błedna odpowiedz i szansy brak

powiedz podpowiedz co robie nie tak?

 

2.druga szansa byla prosta

lecz zrobilam sie zazdrosna

znowu powiedzialam "nie" no i wszystko syplo sie

a teraz tylko załuje ze

nie pocalowalam cie

 

ref:błedna odpowiedz i szansy brak

powiedz podpowiedz co robie nie tak?

 

3.wiecej juz nie próbowalam

zadnej szansy nie dostalam

i juz sie nie zakochalam

i chodz wielu przechodzilo

to o nic mnie nie prosilo

 

ref...bledna odpowiedz i szansy brak ...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
hayde
hayde 10 września 2008, 12:59
literówka w tytule
estel
estel 10 września 2008, 14:26
Nie znam języka...
martha
martha 10 września 2008, 15:47
o, matko!...
Michał Domagalski
Michał Domagalski 10 września 2008, 16:01
Starałem się zrozumieć jakim to językiem... Pewnie w ref. pytasz: co robię nie tak? Otóż piszesz nie tak.
joan
joan 10 września 2008, 20:54
literówka nie tylko w tytule ale cały tekst to jedna wielka literówka
bajkonur
bajkonur 10 września 2008, 21:41
wyślij to Piotrkowi Kupisze, on podobnie pisze.
Michał Domagalski
Michał Domagalski 10 września 2008, 22:30
No trudno...
przysłano: 10 września 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca