Literatura

przeklęta metamorfoza (wiersz)

Chmoorka

Od płaczu
błękit oczu zmienił się
w szarości.
Od wspomnień
płoną usta i dłonie szukają ciepła.
Od samotności
zbrązowiały myśli
i zmieniły się plany na życie i śmierć,
a od pytań
aż gęsto w mym pustym pokoju

Od niespełnienia
do szaleństwa
jeden krok

Od ciebie
do mnie
jedna wieczność

niczego sobie 14 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 listopada 2000

Inne teksty autora

Deszcz...
Chmoorka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca