Literatura

powidok (wiersz)

danioł

wdycham wszystko

niepotrzebnie

 

nieprzefiltrowany świat

przereklamowany

nijaki

odtaki

 

jak kogel mogel refluksogenny

i senny

 

fluorescencyjny

jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno

 

 

zamknij się

chodź ze mną


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 14 września 2008, 13:21
hip hop w niezłym wydaniu.
Michał Domagalski
Michał Domagalski 15 września 2008, 09:11
W niezły stylu to:

fluorescencyjny
jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno

Może kojarzyć się z rozbudowanymi porównaniami FISZA. I wtedy byłby to niezły poetycki <sic!> hip-hop. Ale w reszcie tekstu nie widzę ha-ha....
Może nawet mniej zatrzymuje. Ale to tekst, który trza puścić... Niech ludzie patrzą.

Pozdrawiam!
Marek Dunat
Marek Dunat 15 września 2008, 10:54
no ja dodam jeszcze do Michała całą resztę :) . czyli w niezmienionym stanie leci .
Łukasz Juszczyk 15 września 2008, 12:34
Ciekawe zdania przemieszane z dość banalnymi jak dla mnie
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 15 września 2008, 20:09
ziomek ni ma kredytów...
jest tylko zamknij się i chodź ze mną
podoba się:)
hayde
hayde 15 września 2008, 22:40
odtaki - a cóż to?
refluksogenny - nie znam tego słowa, mogę się dowiedzieć co oznacza?

"fluorescencyjny
jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno" - to mi się spodobało

"zamknij się
chodź ze mną" - a to się ostatnio robi dość typowe, miłość na szybko i inne bzdety
sens 15 września 2008, 22:52
niedopilnowany tekst choć widać pracę.

"wdycham wszystko
niepotrzebnie" - ano - łączenia wyrazów, obrazowania - trzeszczą.

a Autor potrafi - widać to w przesianej i wyciśniętej puencie. pozdrawiam
daniel tomczyk
daniel tomczyk 16 września 2008, 08:13
się używa wielu słów które nie istnieją
wiele się rzeczy myśli
niedowyrażalnych
odtakich

więc słowa których niema to tylko kwestia czasu
a ten ponoć nie istnieje
przysłano: 14 września 2008 (historia)

Inne teksty autora

widzę/nie widzę
daniel tomczyk
śnieży
daniel tomczyk
atrapy
daniel tomczyk
[...]
daniel tomczyk
[przekobiecanie]
daniel tomczyk
głoszę
daniel tomczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca