Literatura

Wszystko co mam (wiersz)

Marlenka

 

 

Pocałunki o zachodzie,

Płacz w poduszkę, kiedy smutek,

Moje życie...

Szczęśliwe życie.

Nie wiem czy u każdego człowieka, ale mnie tak...

U mnie po smutku, żalu i tym płaczu w poduszkę

Następuje szczęście,

Następuje nadzieja,

Radość i miłość...

Miłość do świata.

To wszystko co mam

I właśnie to mi wystarczy.

Bo po co mi więcej?

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
.
. 23 września 2008, 19:58
jakoś tak z Violettą Villas mi się kojarzy ;)))
Marek Dunat
Marek Dunat 23 września 2008, 20:01
niedowidzę .
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 23 września 2008, 20:41
no cóż niby trza wiersze oceniać nie bacząc na autorów... ale jednak mogliby różni tacy jurcy spojrzeć od czasu do czasu w profil...
łatwo krzywdę zrobić trudniej spróbować pomóc...
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 23 września 2008, 20:44
do autorki... widać natłok myśli i uczuć.. wartościowanie jak najbardziej w tym wieku poprawne:)
pisz.. dużo pisz a tak na początek... wielokropki zapomnij!
a powtórzenia by były mocne to już wyższa wszkoła jazdy.. może narazie bez?
Michał Domagalski
Michał Domagalski 24 września 2008, 08:02
Pracuj, pracuj, pracuj...

Tym razem nie. Ale czekam na następne.
martha
martha 24 września 2008, 12:52
Ale przynajmniej optymizmem z tego Twojego wiersza powiało...
przysłano: 23 września 2008 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca