Literatura

kolorowy świat (wiersz)

Koniczyna

Fioletowy księżyc żeglował bo czerwonym niebie
Niebieska trawa uginała się od różowej rosy
Nad beżową wodą unosiła się srebrna mgła
Kiedy jeszcze wierzyłam, że Twoje serce może być złote

słaby+ 16 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 listopada 2000

Inne teksty autora

poeci
Koniczyna
spowiedź
Koniczyna
ujrzałam....
Koniczyna
dla kogoś
Koniczyna
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca