Literatura

Uzależnienie (wiersz)

POUL

o najwiekszym nałogu-życiu [popracuj trochę nad ortografią- Skc]
Czas jest piekłem,śmiertelnym narkotykiem.
Niepotrafie zaspokoić śie pojedyńczym zastrzykiem.
Uzależniam śię i chce brać dalej.
Następną dawkę życia topić w kanale.
Przecież życie jest jak najwiekszy narkotyk.
A z nałogu wyzwala tylko śmierci dotyk.
Czasem myśle by zerwać z nałogiem,
Bo przecież narkotyk jest moim wrogiem.
Wiec spójż kiedyś co w moich oczach drzemie.
Czy widać w nich już uzależnienie?

niczego sobie– 15 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 23 listopada 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca