Literatura

Rozmowa... (wiersz)

Kalipso

 Usiądź porozmawiajmy...

Przecież i tak nie zrozumiesz...

Dlaczego nie?

            Płaczesz?

Czasami, żadziej

                             prawie wcale

                                             Nie zupełnie prawdziwie

Ciągle jakoś opco

       Jakby nie swojo

Gdzie? Dlaczego? Przecież chciała...!

Ja nie, nie przepadam za zimna wodą, a Ty?

Płaczę

       Często

Prawie...

Najpiękniej jak potrafię...

Odpycha mnie ta Towoja                        beziteresowność

Nie potrafię wytrzymać

To wymaginowane ciało

                A próbowałaś polubić?

Nie chodź znam jego korytarze.

Wiem którędy przychodzi ból...

Płaczesz?!

                                                                                      Nie, nie zupełnie prawdziwie...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 6 pazdziernika 2008, 17:15
Najpierw proszę nauczyć się poprawnie używać języka.
przysłano: 5 pazdziernika 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca