Literatura

Oczy o intensywnej barwie (wiersz)

Andrzej Talarek

 

 

 

Może kiedyś zareklamują

Oczy o intensywnej barwie

Patrzące głębiej i dociekliwiej

Mądrzej

Widzące jedynie

Sprawy najistotniejsze

 

Obok reklamy włosów

O intensywnej barwie

Bez znaczenia


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 17 pazdziernika 2008, 23:03
zastanawiam się co mi tak trzeszczy w pierwszym wersie... jak się dowiem-dam znać..
p.s. podejrzewam za dużą ilość "z" lub dwa za..
pozdr:)
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 19 pazdziernika 2008, 08:36
teraz lepiej:)
Andrzej Talarek
Andrzej Talarek 19 pazdziernika 2008, 15:16
Też mi trzeszczało
Pozdrawiam
Marek Dunat
Marek Dunat 20 pazdziernika 2008, 15:05
zupełnie przyzwoicie . fajnie tą myśl pokazałeś . ja osobiście nie lubie takiego zapisu gdzie wersy zaczynaja się wielką literą ( po prostu mi to przeszkadza w czytaniu), ale rozumiem - wola autora.
przysłano: 17 pazdziernika 2008 (historia)

Inne teksty autora

Pleśń
Andrzej Talarek
Przesilenie wiosenno letnie
Andrzej Talarek
Pierwszy dzień lata
Andrzej Talarek
Pentaemeron
Andrzej Talarek
Z Horacym o przemijaniu
Andrzej Talarek
Grochowiska
Andrzej Talarek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca