Literatura

mimo za (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

piątek się już po kościach kręci

szmaty ostatnie gładzą stoły

ci co przed chwilą byli święci

za chwile będą jak anioły

 

pani jest taka rozedrgana

że nie najbliższa mi koszula

to nie są sińce na kolanach

to tylko wiatr trochę przehulał

 

pani się lubi czasem plamić

wydać uśmiechy za hejnały

to nie są worki pod oczami

to tylko dni się posklejały

 

a piwo znów zachodzi w głowę

beret najczęściej w szkocką kratę

landrynki w sklepie są lodowe

ale już w ustach lodowate

 


niczego sobie+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 23 pazdziernika 2008, 11:13
: )))
Marek Dunat
Marek Dunat 24 pazdziernika 2008, 18:41
za to :

to nie są worki pod oczami

to tylko dni się posklejały



a piwo znów zachodzi w głowę

beret najczęściej w szkocką kratę

landrynki w sklepie są lodowe

ale już w ustach lodowate

bdb.
przysłano: 22 pazdziernika 2008 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca