Literatura

śmiercionośny (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

przeliczyłem
mam na koncie kilka drobnych
uczynków o których się nie mówi
myśli rubasznych o tobie
kiedy wspaniałomyślnie przychodzisz
wybaczyć zaniedbania

i tylko rozumem nie grzeszyłem
przeliczyłem się


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 30 listopada 2008, 09:17
nie wiem czy nie powinienem napisać myśli rubasznych o śmierci i zmienić tytuł?
ale wtedy to nie będzie rozmowa z nią:(
sam nie wiem
wafele znanej marki za rady i po rady:)
Michał Domagalski
Michał Domagalski 30 listopada 2008, 20:54
No, tytuł bym zmienił. Reszta ok. Ładna - pozorna - klamra.
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 30 listopada 2008, 21:02
no właśnie ... z tym tytułem to mam problemski:(
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 30 listopada 2008, 21:31
kto może zmienić zaniechania na zaniedbana? zagapiłem się i minąłem się deczko z zamysłem
Michał Domagalski
Michał Domagalski 30 listopada 2008, 21:50
teraz dobrze?
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 30 listopada 2008, 22:26
nom... myślą,mową,uczynkiem i zaniedbaniem... dziękuję Michale:)
Marek Dunat
Marek Dunat 1 grudnia 2008, 14:25
no to pyk !
3EYE
3EYE 7 grudnia 2008, 01:44
"przeliczyłem
mam na koncie kilka drobnych
uczynków o których się nie mówi
myśli rubasznych o tobie " - to jest bardzo fajne dalej już mi nie podchodzi....

a nie no w sumie to jest cały całkiem ok. ^^
przysłano: 30 listopada 2008 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca