Literatura

widzę/nie widzę (wiersz)

daniel tomczyk

widzę/nie widzę

to wszystko znaczy tyle jedynie
by się poeta nie rozpłakał

 

a przynajmniej nie na kartkę
bo się rozmaże
i zniknie

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
daniel tomczyk
daniel tomczyk 30 listopada 2008, 10:31
nie wiem dlaczego znowu.... brrryyyyy....
jeśli można prosić
___________________

widzę/nie widzę

to wszystko znaczy tyle jedynie
by się poeta nie rozpłakał

a przynajmniej nie na kartkę
bo się rozmaże
i zniknie
ew
ew 1 grudnia 2008, 18:09
brrryyyy - nie podoba mi się tym razem Danielu, ja nie widzę tu poezji
daniel tomczyk
daniel tomczyk 1 grudnia 2008, 19:47
może i masz rację
ps: dzięki za pomoc
Michał Domagalski
Michał Domagalski 1 grudnia 2008, 22:45
BR! ja też: nie!
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 1 grudnia 2008, 23:59
Ja też uważam że za mało tu czegoś brakuje. Chywt z widzę/nie widzę jest mało udany, przepraszam.
daniel tomczyk
daniel tomczyk 2 grudnia 2008, 08:29
ależ nie ma za co
przysłano: 30 listopada 2008 (historia)

Inne teksty autora

śnieży
daniel tomczyk
atrapy
daniel tomczyk
[...]
daniel tomczyk
[przekobiecanie]
daniel tomczyk
głoszę
daniel tomczyk
[z rozmów]
daniel tomczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca