Literatura

Zastanów się (wiersz)

Goobie


Ilu jest takich, których skreślamy
Wyrzucamy z pamięci - złość jest przyczyną
Byli kiedyś blisko, później coraz dalej
A teraz w naszym życiu nie ma ich wcale
Za co?
Dobrze to przemyśleć
Bo cóż warte "przepraszam" gdy...
W ich życiu nas już nie ma
Może tego nie da się zmienić
Już nigdy...

04.02.1999 Poznań
22:55 "Goobie"


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 września 1999

Inne teksty autora

Adnotacja...
Goobie
Chwile...
Goobie
Czas
Goobie
Motto
Goobie
Niestety ?
Goobie
Nie warto
Goobie
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca