Literatura

nic (wiersz)

Kasia Michalski

bzdury, glupotki... [miejmy nadzieję, że to tylko na początku - Skc]
nic

Takie cos przyszlo,
glupotka malutka,
bez wyrazu, bez twarzy,
moze nic nie przyszlo?
moze ty odszedles?...

takie nic...
usmiech maloznaczny,
smutek niszczacy...

takie nic a jednak cos...

słaby 15 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 grudnia 2000

Inne teksty autora

druga strona ksie zyca
Kasia Michalska
weirdo
Kasia Michalska
ty
Kasia Michalska
wszechswiat
Kasia Michalska
laleczka
Kasia Michalska

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca