Literatura

die poetik Gruppen (wiersz)

Paweł Lang alias LEPiK

o ludziach, którym się wydaje... od człowieka, któremu się wydaje...
wulgarnie-pospolite słowa
autorstwa przypadku
pod wpływem natchnienia
20zł za skręta

różowy tytuł
z landrynką pośrodku
i wieloletnia zasmażka
nieco stęchła
w przejedzonej foremce
na ciasto niby-poezji

nierówność - przenośnia
brak zrozumienia
i podpis
kajak
poetik gruppe

lepiej aspirin
ona ma trochę godności
i sens istnienia

słaby+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 grudnia 2000

Inne teksty autora

w zasięgu podprzestrzeni
Paweł Lang alias LEPiK
*** (wybrałem ciebie)
Paweł Lang alias LEPiK
* * * ( Jesteś...)
Paweł Lang alias LEPiK
przemyślenia o wieczności
Paweł Lang alias LEPiK
ideał
Paweł Lang alias LEPiK
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca