Literatura

Czwarta nad ranem (wiersz)

Dorota

Czemu ty się śnie
nie wkradniesz pod powieki
nie opowiesz o kocie
co wdrapuje się na komin

Minuta po minucie
a ja nadal nie znam powieści
przygodowej do książki lub

Fantastycznej z filmu

Zaraz zegar wybije szóstą
i będzie trzeba zacząć
senny dzień.


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 stycznia 2009 (historia)

Inne teksty autora

Zima
Dorota

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca