Literatura

Sumutek (wiersz)

Czaja

To mój stary wiersz sprzed dwóch lat nie jest może idealny, ale myślę że znośny. To my 1 więc liczę na wyrozumiałość. ;p

Gdy smtek, złość dobija cię,

Gdy nie wiesz co z tobą dzieje się,

Gdy czujesz, że nie dasz rady, że to nigdy nie uda się,

Pomyśl że nikt nie jest ideałem, że kiedyś uda się,

A to że nie dasz teraz rady, wcale nie jest złe.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 15 stycznia 2009, 19:35
A ja myślę że nie jest znośny. Zaimkami na końcu wersów zabiłaś i tak mierny pomysł.
Michał Domagalski
Michał Domagalski 15 stycznia 2009, 19:40
No cóż, jest bardzo słabo + literówka i niekonsekwencje w interpunkcji.
przysłano: 15 stycznia 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca