Literatura

Zły świat i niegrzeczne nastolatki (wiersz)

goowniara

Każdy to wie,
ale nie wszyscy o tym mówią.
Każdy jest przekonany,
ale nikt do końca.
A ja wiem : świat jest zły!
Mówię o tym, piszę o tym.
Jestem częścią tego świata.
Jestem jedną ze złych nastolatek.

niczego sobie 24 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Sylwi@
Sylwi@ 26 marca 2007, 10:58
świetny wierszyk!!zapraszam do mnie na www.jestem-jaka-jestem-nicia.mylog.pl i na www.nicia.mylog.pl!!
pozdro
bu$$$ki
25 kwietnia 2007, 13:24
jest coś jeszcze bo to było nawet nawet ale trzeba czegoś bardziej zwariowanego
przysłano: 7 grudnia 2000

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca