Literatura

SKRÓTY (wiersz)

CleX

[CleX debiutuje na Wywrocie - Skc]
Nie ma prostych rozwiązań
Są tylko te
Których konsekwencje odczujesz później

Od jajka do talerza
Żywot wiedzie kury
Mnie zwiódł nad przepaść
Spadam ku podnóżom uczuć góry

Tyle jest dróg
Mamy swobodę wyboru
Wszystkie drogi prowadzą do grobu.


fatalny+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 grudnia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca