Literatura

masturbacja z widokiem czyli komunikacyjny antyerotyk (wiersz)

modliszqa

będę wdzięczna za uwagi :-)

bezdotykowe macanie wzrokiem
gdy bokiem
daje się objąć a-moll i d-dur
nietaktownym góra - dół góra - dół

nagle głębsze spojrzenie

z zanurzeniem
w cienie
penetracja gołym okiem
z nadzieją na spełnienie
zanim będzie przystanek
nim ucieknie spłoszona
i zatrzasną się drzwi

za zniesmaczoną lecz nieświadomą
że w łono
zdążyłeś wszczepić chip


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
bajkonur
bajkonur 19 marca 2009, 19:29
hm. jakoś tak nijak.

bezdotykowe macanie wzrokiem
gdy bokiem
daje się objąć a-moll i d-dur
nietaktownym góra - dół góra - dół- porównanie mastrubacji do gry na instrumencie? chyba było wiele razy, tak mi się wydaje.

nagle głębsze spojrzenie

z zanurzeniem
w cienie
penetracja gołym okiem
z nadzieją na spełnienie
zanim będzie przystanek
nim ucieknie spłoszona
i zatrzasną się drzwi- ooo, już ciekawiej, peel czy peelka masturbuje się w autobusie. ciekawa sytuacja, ale można by wymyślić bardziej odjechaną np. onanizm na lecącym smoku czy w butelce piwa : D

za zniesmaczoną lecz nieświadomą
że w łono
zdążyłeś wszczepić chip- a to obecnie kojarzy mi się z filmikiem z jutuba o wszczepianiu podskórnych czipów.

jak wspomniałem na początku jakoś tak nijak.
modliszqa
modliszqa 19 marca 2009, 20:23
przyjmuję i dziękuję :D
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 20 marca 2009, 11:58
hihi. No nijaki. Ale wesoły. ; )
modliszqa
modliszqa 20 marca 2009, 12:08
jaki nijaki ? :o no tak, panowie nie byli molestowani w środkach komunikacji miejskiej :D:D
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 20 marca 2009, 12:10
Bo ja zawsze stałem po tej drugiej stronie. ; )
Jaqint
Jaqint 21 marca 2009, 01:17
Bileciki proszę. :)
estel
estel 21 marca 2009, 12:47
Świeży w tym macaniu. Się podoba.
modliszqa
modliszqa 21 marca 2009, 13:14
o jak miło, jedna kobieta :)
Jarosław Jabrzemski
Jarosław Jabrzemski 31 marca 2009, 23:03
Chip cip-cip.
Nie lubię tego tekstu.
przysłano: 19 marca 2009 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca