Literatura

pod niesiony (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

WARSZTATY-PANTUM

po pierwsze zdrowie byłych żon
niewinny może rzucić kamień
kiedy się koty same drą
mądrym prawidło dobrym pamięć

 

niewinny może rzucić kamień

kiedy już głupich prawie nie ma

mądrym prawidło dobrym pamięć

na resztę czeka durny schemat

 

kiedy już głupich prawie nie ma

niech piją zdrowie pięknych pań

na resztę czeka durny schemat

pośród wybitych z rytmu braw

 

niech piją zdrowie pięknych dam

jeśli potrafią zwietrzyć klimat

pośród wybitych z rytmu braw

zamienią śmiech na szklankę wina

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 25 marca 2009, 10:10
No Grzesiek, po czasie. : P
Ale że to pierwsze warsztaty, wybaczamy. I będziesz wliczany do konkursu.
bragi
bragi 25 marca 2009, 10:45
Nie po czasie. Czytałem ten tekst na Wywrocie dwa, trzy dni temu, potem go jakoś wymiotło. Zresztą Grzesiek sam pisał, ze mu tekst wcięło :-) Więc nie ma czego wybaczać, tym bardziej, że pantum dobrze napisane :-)
tussilago 25 marca 2009, 16:50
Było, było... I jest... bardzo fajne pantum.
modliszqa
modliszqa 25 marca 2009, 17:46
mhm :-) zgrabne
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 25 marca 2009, 17:48
Grzesiek wcale nie był po czasie - chciałabym zauważyć, bo ten tekst czytałam już tu wcześniej. Wywrotek powinien po tyłku dostać za gubienie przyzwoitych tekstów, a pozwolenie rozmnażania się pokemonom.
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 25 marca 2009, 20:02
Kajam się. : )
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 26 marca 2009, 06:34
co do zanikania tekstów,szczególnie moich,czuć gdzieś w powietrzu palec boży:D:D:D:D
przysłano: 25 marca 2009 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca