Literatura

Struktury wspinaczki (wiersz)

Anty

ciekawy przypadek

wspinania się bez wysiłku

może być wynikiem

uśmiechu kołyski

 

gorzej samemu

bez zaopatrzenia

każdy cały czas

pragnie wywołać lawinę

autopsja nowicjuszy

 

bywają osobniki płaszczące

zawsze omijają wspinaczkę

gdy pragniesz stać prosto

 

kolejna grupa

niedawno pragnęła  

czyścić narody

i nadal by to czyniła

dopóki ktoś wyżej

ich nie wyczyści

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 kwietnia 2009 (historia)

Inne teksty autora

to świat memów i gifów
Paweł Lewandowski
Zaraza
Paweł Lewandowski
Podaj mi dłoń
Paweł Lewandowski
Spotkanie
Paweł Lewandowski
Ściany
Paweł Lewandowski
Mówisz, że człowiek
Paweł Lewandowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca