Literatura

aneczka lub może i inne i starsze może (wiersz)

kostroma

dziewczynka dawno już zdjęła spódniczkę
zaczęła podwijać bluzkę do szafki sięga ledwie
przecież dziecko jeszcze a niechże się pobawi wstydu
się nauczy od jednej z siedmu sióstr starszych

zrucisz to gnoju

tatuś nerwowy jest ale ma rację zawsze przecież
ania ciągnie szarawą płachtę
tam coś pachnie pewnie ładne kolorowe
a niechże wyleje to się nauczy


dobry– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
żurawina
żurawina 27 kwietnia 2009, 21:01
że ja tak współcześnie: szacun. ale... "zrucisz"? literówka, czy ja nie rozumiem po prostu?
kostroma
kostroma 28 kwietnia 2009, 01:35
gdzieniegdzie się i zrucisz powie. raz na czas, zatem nie literówka!
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 4 maja 2009, 13:18
Po znajomości Cię opublikuję. : P
anastazja
anastazja 8 sierpnia 2009, 21:05
świetny wiersz,pozdrawiam,zapraszam do mnie nie piszę świetnie,ale może coś sobie wybierzesz
przysłano: 27 kwietnia 2009 (historia)

Inne teksty autora

szeroko
kostroma
kapłanka
kostroma
Sterylnie
kostroma
płynnie
kostroma
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca