Literatura

Krótka historia (wiersz)

m.

 

Miała chyba dwadzieścia lat,

nie obchodził ją zupełnie świat,

bo gdy tylko czegoś chciała,

nigdy tego nie dostawała.

Dzieciństwo spędziła ze świrami,

Gnębili ją, dniami i nocami,

aż przyrzekła sobie jedną rzecz,

nigdy nie wybaczy im tego że,

niemiała przyjaciół, ciągle bała się,

i modlitwą uspokajała cierpienie.

Aż na końcu spotkała osobę,

która nie bała się powiedzieć "pomogę",

ale za późno dla niej było,

i niestety źle się to skończyło.


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 8 maja 2009, 17:25
ło jessuu...
nied
nied 8 maja 2009, 18:42
Powiem więcej: o Boże!
Jarosław Jabrzemski
Jarosław Jabrzemski 8 maja 2009, 20:19
Krótka biografia Ewy Braun?
M.
M. 8 maja 2009, 22:21
O. Przestaję mieć oryginalny pseudonim, cholera.

Karolu ja dodam jeszcze: o Matko Boska!!
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 9 maja 2009, 06:24
ten no... szkoda:(
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 9 maja 2009, 13:21
M. (dużo) może jednak ta drożdżówka?
estel
estel 10 maja 2009, 14:41
Matko Bosko Kochano.
przysłano: 8 maja 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca