Literatura

Sruje się nie kreskóje (wiersz)

Narcyz

Fajne tylko twarz na zdjęciu

krzywa nie chce nie wiedzieć

co trzeci nie powiedzieć


same kurwy i złodzieje ja nie wiem

mały pomocnik szatana grasuje

na plantach wypierdolić nie taka

prosta sprawa gdy ktoś


nie potrafi zaprzestać sponiewierania

to wszystko twoja

wina i nasze pragnienie rozsiane


trzeba siać! siać! i siać jeszcze jedno

siać yhy yhy

się zakaszlałem i wykasztaniłem

wprost do Wielkiego Ucha porozmawiałem

z Wielkim Bratem i zapiąłem rozporek


koniec i kropka kto nie czytał

ten cnotka




fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 10 maja 2009, 08:02
nawet dwa:(
estel
estel 10 maja 2009, 14:42
Nie autoryzuję i się nie tłumaczę. I huk.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 9 maja 2009 (historia)

Inne teksty autora

Zlewki
Narcyz
Ewmacako
Narcyzy, ja, Ewa
Historia o dwóch złotych
Marcin Kijowski

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca