Literatura

Za wszystko :* (wiersz)

klaudix

Za to, że jesteś tu,
I gdy nawetbraknie Ci tchu,
Za to, że jesteś blisko,
A nawet gdy jesteś gdzieś nisko,
Za to, że lubię być z Tobą,
Nawet gdzy masz bluzkę nową,
Za to, że znów gwiżdżą kosy,
I za obcięte Twoje włosy.
Wszystko za to, że jesteś ,
Gdy potrzebuje tu Ciebie.!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 21 maja 2009, 20:15
za to że piękne wiersze
proszę o jeszcze
bajkonur
bajkonur 21 maja 2009, 20:20
ciekawostka pierwsza- nawetbraknie. czym są owe nawetbraknie? bestyje jakieś?
ciekawostak druga- gdzy. jak to czytać? gy-dzy-y czy gy-dy-zy-y? to jakaś forma "gdy" z antycznego polskiego?
ciekawostka trzecia- kropka wykrzyknieniowa .! a to ci ciekawe.!
ew
ew 21 maja 2009, 20:44
nie. literówki, brak spacji, krytyczny przekaz, bez szans
przysłano: 21 maja 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca