Literatura

Kwiaty (wiersz)

NiemeN

Ponad wszystko kocham kwiaty,
Takie ciepłe są, wesołe,
Choć ich nigdy nie widziałem,
...bo zajętą miałem głowę!
Jednak ciągle oń myślałem,
tylko sercu znać nie dałem,
A one ciągle wołały:
"Przyjdź do nas, przyjdź do nas"

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
bajkonur
bajkonur 29 maja 2009, 14:16
normalnie widziałem, że napisał to prawie trzydziestolatek
annabell123
annabell123 29 maja 2009, 20:38
trzydziestolatek tez kocha kwiaty.... ;) a co...
electricdog
electricdog 30 maja 2009, 15:09
taką poetykę można określić jednym słowem: pitolenie.
przysłano: 28 maja 2009 (historia)

Inne teksty autora

Otchłań
NiemeN

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca