Literatura

potajemnie (wiersz)

modliszqa

pewnie tez nie przejdzie autoryzacji bo za bardzo mój

 

bo ona ma oczy i włosy
w kolorze twoich
skórę też ma jak ty papierową
tych samych przyjaciół
chociaż więcej wrogów

wykrada się o poranku za tobą
skręcając w najbliższy zaułek
spełnia życzenia
mniej pobożne niż więcej

wypełnia pustkę płynnie
skupiając się na kwadransie
by na czas wrócić

słona woda podobno dobrze robi na oczy
a skorupka
i tak pachnie mięczakiem

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 5 czerwca 2009, 11:39
Przejdzie, przejdzie. ; )
przysłano: 31 maja 2009 (historia)

Inne teksty autora

polny erotyk
modliszqa
wiem że
modliszqa
życie
modliszqa
pamiętasz ...
modliszqa
Wy
modliszqa
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca