Literatura

Moi Przyjaciele (wiersz)

CREEDka

Przyjaciół poznaje się w biedzie. Ja ich nie poznałam.
Mieli przychodzić i mnie pocieszać
Mieli pamiętać i kochać
Mieli żałować, że tak a nie inaczej
Mieli mnie wspierać

Zostawili mnie samą ze strachem
Zostawili mnie z bólem
Nie interesowali się tym wiele

Moi Przyjaciele

niczego sobie– 15 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
yhY:-)
yhY:-) 7 maja 2007, 16:55
Taki sobie ten "wierszyk":-)
przysłano: 11 grudnia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca