Literatura

ty (wiersz)

Kasia Michalska

jestes cisza w moim sercu,
drobiazgiem niewinnym,
drobinka bezcenna...

nicoscia niezastapiona,
wlozona w koperte mojego serca
z napisem:
-nie karmic owocem zakazanym

słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 12 grudnia 2000

Inne teksty autora

druga strona ksie zyca
Kasia Michalska
weirdo
Kasia Michalska
wszechswiat
Kasia Michalska
laleczka
Kasia Michalska
nic
Kasia Michalski

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca