Literatura

O przeszłości .. która nadal we mnie żyje .. (wiersz)

Aśka - SpiNecZka

Tak ... to było ponad rok temu .. ale nadal nie moge zapomnieć - moze dlatego ze naprawde Cie kochałam .. A potem zamiast prawdziwej miłości .. mialam nieopisany BÓL
14.XI.2000



Dlaczego TAK reagujesz ?
Dlaczego nie chcesz się zmienić ?
Przecież zależało Ci na mnie ..
Nie przeszkadzało Ci to jednak,
by TAK mnie ranić !!!
Każde Twoje zdanie ..
Każdy wyraz, sylaba czy głoska ..
Tak ! Właśnie z Twoich ust płynęły ..
Czułam .. jak gdybyś ..
... bił mnie .. PO TWARZY !
Czy wiesz jak boli, gdy
ukochana osoba zabiera Ci klucz do drzwi,
które otwieraliście
ZAWSZE razem ?
... gdy nawet nie pozwoli przejść Ci przez
próg..
OCZYWIŚCIE, że NIE
Ja NIGDY nie zatrzasnęłam Ci
NASZYCH drzwi ..



niczego sobie– 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
asia 17 lipca 2003, 22:42
Super, super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!
przysłano: 14 grudnia 2000

Inne teksty autora

Czym jestem ?
Aśka - SpiNecZka
Dlaczego wciąż wierzę .. ?
Aśka - SpiNecZka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca