Literatura

Dlaczego wciąż wierzę .. ? (wiersz)

Aśka - SpiNecZka

......
2.XII.2000

.... Ja ....
Gubię się
Moje pragnienia
Tak nierealne
Dlaczego więc wciąż wierzę ?
... że ma to jakiś sens..?
Hmm ... bardzo ukryty ?
Co ze mną nie tak ?
Gdy jesteś obok mnie..
Chętnie wysłałabym Cię..
na drugi koniec świata
WŚCIEKASZ SIĘ !
... masz mnie już dość ..
dla mnie kupujesz lotniczy bilet
właśnie TAM..
Wtedy ..
Chciałabym Cię teleportować
..by poczuć
właśnie w tej chwili
SMAK TWOJEGO CIAŁA
Czego szukam ?
W którym momencie moi rodzice poruszyli się NIE tak ?
Czy jestem dziwna ?
Za dużo tych pytań
Wiem ..
Po prostu spadłam nie z tych schodów

słaby 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 14 grudnia 2000

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca