Literatura

samym sobie (wiersz)

Carolineee_15

...

spokojnie
usiądź
łzy polecą same

nie pytaj 
znają swój cel

ja wiem
ty poczuj
daleko nam do cudów

to śmieszne
oni krzyczą
ciszą

jutro zapomną
wczoraj kłamali

dzisiaj jestem nikim
może za kilka
wzruszeń i uśmiechów

może wtedy
uda się być lepszym człowiekiem


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 16 czerwca 2009, 19:29
marnowanie słowa i tego "krzyczą ciszą" to samobój na całego. od razu wywalam.
Kliner Ka.
Kliner Ka. 24 sierpnia 2009, 14:58
"krzyczą ciszą" nie jest nowe ,ale wciąż przemawia i jest aktualne jak najbardziej,Jezu,Oranżada,czyś Ty się za dużo Wojewódzkiego z Leszczyńskim naoglądała???
przysłano: 15 czerwca 2009 (historia)

Inne teksty autora

dziadkowi
Carolineee_15
wspomnienie
Carolineee_15
wieczory takie jak ten
Carolineee_15
za wszystko
Carolineee_15
Los Angeles, nocą
Carolineee_15
List do A.
Carolineee_15
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca