Literatura

Życia smak (wiersz)

Wylie Times

Chciałem żyć w świecie idei
Wyszedłem z mroku
Urodziłem się w świecie IKEI

Chciałem chodzić na wystawne bale
Jak kiedyś moja babcia
A stać mnie tylko na "GALĘ"

Chciałem posłuchać  nowego pokolenia muzyki
Kupiłem płytę
A tam odgłosy fabryki

Na krańcu świata szukałem istoty piękności
Dziś mam ją na biurku
W wysokiej rozdzielczości

Po tych wszystkich latach
Cóż mi pozostało ???
Czysty życia smak...
To dziś tak mało !!!

Bo BEZ CUKRU




Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Q
Q 11 sierpnia 2009, 19:22
Jej, twór dziwny, chimeryczny wręcz. Rymy i wielkie litery też go nie ratują.
tomasz 12 sierpnia 2009, 01:25
taa strasznie dziwny, zly w tej dziwnosci
przysłano: 11 sierpnia 2009 (historia)

Inne teksty autora

Niebyt
Wylie Times
Anonimowość
Wylie Times
CZAS
Wylie Times

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca