Literatura

Gdzieś (wiersz)

Monika Łomińska

Czekam
czekam
na trawe
i na niebo
i tak jak
ptak
będę lecieć

Jutro zmienię
świat
jutro wszystko
nabierze
innych
barw
i zacznę
żyć
tak jak chcę

Wyskoczę przez
okno
i uniesie mnie
wiatr
tak jak liść
wyląduje
gdzieś
tam
albo
tu
na głowie


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 15 sierpnia 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca