Literatura

tylko o Tobie (wiersz)

nieprzezroczysta


...kiedyś napiszę wiersz
tylko o Tobie
w moim zeszycie marzeń
słowa rozwieszę na złotych linijkach
jak poranek na trawie
rosę...

milczenie zostawię nocy

...szeptem opowiem
tylko o Tobie
nieporysowanej kartce
czystej stronie z mojego kalendarza
zabawnie wciąż wierzącej
w miłość...

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 25 sierpnia 2009, 11:56
a niech będzie nawet ten ,,zeszyt marzeń''
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 25 sierpnia 2009, 23:18
ojej...aż by się chciało te tylko o "Tobie" odzyskać. pozdrawiam.
tomasz 27 sierpnia 2009, 01:15
jak dla mnie nie. slabo plytko
przysłano: 25 sierpnia 2009 (historia)

Inne teksty autora

oswoić szczęście?!
nieprzezroczysta
W odpowiedzi na "Kreskę"
nieprzezroczysta
rozbierz mnie z szarości
nieprzezroczysta
filiżanka
nieprzezroczysta
Rozmarzmy się...
nieprzezroczysta
O niej...
nieprzezroczysta
formalnie
nieprzezroczysta
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca