Literatura

Mnie nie ma (wiersz)

Ai

Jest to kawałek listu, który dostałem od mojej przyjaciółki, dotyczący jej samopoczucia w związku z chłopakiem. Wyciąłem go i oto jest - boski
Mnie nie ma

Mogę czekać i płakać
mogę być silna
ale i tak czekać i płakać
mogę zapomnieć ale wciąż mieć jego zdjęcie w pudełku
mogę znaleźć innego , ale wciąż porównywać go z nim
mogę się z tym pogodzić - nie mogę
nie mogę tego zrozumieć , tego zaakceptować
nie mogę sobie powiedzieć, że tak będzie lepiej
nic nie mogę
mogę być i to być bez niego
czyli nie być
mogę nie być
bo wszystko co robię, co sprawia że jestem - się nie liczy
bez niego nic się nie liczy
czyli mnie nie ma

Ai

dobry– 18 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
nikt 17 grudnia 2003, 16:23
boski? wybacz, kiepski.
przysłano: 4 stycznia 2001

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca